Despre blog

“Despre fabuloasa viata de arhitect”

Despre ce scriu si ce urmaresc? Despre ce inseamna sa fii arhitect si ce face un arhitect, pentru ca munca arhitectilor sa fie apreciata la adevarata ei valoare. Despre drumul catre obtinerea diplomei, pentru ca tinerii care isi doresc sa devina arhitecti sa aiba asteptari realiste.

Imi doresc sa se stie ca cei care practica profesia aceasta, pe care o iubesc, au parte si de extaz, dar si de agonie, ca multi regreta ca au ales aceasta cariera, ca unii renunta, dar ca cei mai multi merg inainte, chiar daca sunt dezamagiti de fractura care apare intre scoala si practica, intre perceptia lor despre ce ar trebui sa insemne arhitectul si munca lui si cum este vazuta aceasta in societate, si mai ales cum este rasplatita. Scriu in ideea ca povestile mele vor umaniza profilul unui profesionist perceput azi de public intr-un mod nedrept ca fiind rece, ironic si uneori ostil, vinovat de alterarea imaginii orasului…

Sperand deci in promovarea profesiei, intentionez sa ofer prin articolele mele franturi din gandurile si din viata mea, inspiratie si drag de arhitectura.

Ganduri?… Idei?… Sugestii? Le astept cu drag pe arhidiem@gmail.com.

1 Comment

  1. Delia
    April 19, 2016 @ 2:33 pm

    Posteaza mai des 🙂

    Reply

Leave a Reply

arhiDIEM