Un apartament in Berlin

Cand E. m-a rugat sa o ajut sa isi mobileze apartamentul in care locuieste cu chirie la Berlin, m-am bucurat si nu am avut nici o ezitare- ce conteaza unde e, poate sa fie si pe luna, atata timp cat putem comunica pe Internet. Datele de tema au venit rapid, cateva fotografii si schite de mana cu cotele incaperilor.

date tema

Fiind un apartament inchiriat, E. nu isi dorea modificari majore, dar ezita sa cumpere mobila si corpurile de iluminat pentru ca nu reusea sa vizualizeze nici cum se vor intelege unele cu altele piesele de mobilier care, luate disparat, ii placeau, si nu isi dadea seama cum vor incapea in casa, daca nu va fi spatiul prea sufocat sau nefunctional. Livingul ii dadea cele mai mari dureri de cap, aici trebuind sa coexiste armonios locul de luat masa, locul de discutii, un birou si o zona de depozitare. Incaperea, generoasa de altfel ca dimensiuni se deschidea catre bucatarie si terasa, avea un acces spre holul apartamentului si doua ferestre luminoase. E. si sotul ei cumparasera in urma cu cateva luni o canapea de la Ikea si 6 scaune in stil scandinav dar nu au ajuns la o idee clara asupra pozitiei ideale pe care acestea sa le ocupe in cadrul livingului.

mood

Intrucat un drum la Berlin era exclus, le-am propus mobila de la Ikea, in completarea pieselor achizitionate deja si cateva idei de amplasare a mobilierului cu ajutorul vizualizarilor 3d. Le-am prezentat o gama de culori si texturi, pornind de la culorile alese deja de ei, culoarea parchetului si stilul simplu, scandinav pe care si-l doreau.

Au vrut sa vada toate posibilitatile de mobilare si s-au decis asupra uneia… iar eu astept de ceva vreme fotografii cu rezultatul final.

Bafta la Berlin!

propunere berlin1