Drumul spre OCPIB

Nu stiti ce e OCPIB? Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Bucuresti, of course.

Se gaseste pe Bulevardul Expozitiei, nr. 1A, sector 1, Bucuresti. Adica, aici:

harta3mareInstitutia functioneaza intr-o cladire retrasa binisor de la aliniament, prin urmare drumul spre aceasta se face fie pe la o intrare marcata in acest sens, cu paznic si indicatoare, ceea ce e putin peste mana intrucat parcurgi un soi de “Z”, fie pe o alee betonata improprie circulatiei, (lucru indicat de altfel de o bariera pe care lumea o ignora), cu finisajul pocnit si plin de gropi prin care si- au facut loc balarii. Aceasta din urma fiind alegerea logica, pelerinajul (pietonal) la OCPIB se face pe aici.

Parerea Ilincai? “Ce frumooos, imi place natura!”

 

WP_20160818_007

WP_20160818_010

WP_20160818_012

WP_20160818_008

 

 

 

Informatii suplimentare:

Ca sa fiu sincera, nu stiu pe cati deranjeaza cu adevarat peisajul. La dus, oamenii sunt infrigurati si concentrati pe interactiunea cu institutia (au oare dosarul complet, vor sta mult la coada, etc.), iar la intoarcere cei mai multi celebreaza, in gand, reusita demersului. Credeti-ma, am trait si eu senzatia si am vazut-o pe fetele zambitoare ale celorlalti colegi de alee.

Dupa ce treceti de bariera si patrundeti pe drumul oficial, undeva pe partea dreapta este o constructie micuta pe care scrie “sala de asteptare”, la ~50 de m de OCPI. Nu o ignorati, intrati pentru a lua bonul cu numarul de ordine fara de care nu puteti intra in institutie. In caz contrar, bodyguarzii va vor trimite oricum inapoi. NU ramaneti in sala de asteptare, la aer conditionat, cu ochii pe ecrane, asteptandu-va randul. Fuga la OCPI, la biroul indicat! De ce? In doua randuri ecranele s-au blocat la un numar de ordine, cauzand nervi si timp pierdut naivilor care au crezut in tehnologia moderna si binefacerile ei, asteptand cuminti, pe bancute.

Pe drum puteti gasi gandacei rosii, Ilinca e innebunita dupa ei, sper ca nu musca. Caini nu am vazut.