Incerc sa vand ceva :)

Cand mi-am facut cont pe www.douaparale.ro, am facut-o cu seninatatea celui care nu stie si nu intelege mai nimic din lumea vanzarilor pe Internet. Promovare, inteleg, prin bloguri, inteleg, dar in rest, in ce fel si ce presupune… am tot dat click click click cercetand ce e cu campania, cine sunt afiliatii, ce trebuie sa fac, etc.

Am bifat (deci m-am inscris) la mai multe campanii, dupa care am selectat doar firmele de care auzisem si consideram ca sunt valoroase prin produsele lor. Mai departe, inteleg ca daca reusesc sa fac pe cineva sa cumpere un produs plecand de la link-ul de pe blogul meu, primesc un comision din vanzare. Lucru grozav cand ai un trafic demn de luat in seama, aici, fireste, nu este cazul.

Acum, nu m-ar pat topoderanja sa primesc atat de usor bani, dar nu vreau pe blogul meu bannere sau alte categorii de imagini cu link atribuit. Deci, imi tai craca din start. Mai degraba consider implicarea mea in acest proiect un experiment, o testare a traficului produs de Arhidiem, pe de o parte, si a acestui tip de activitate si a skill-urilor mele in acest domeniu, pe de alta.

Acestea fiind zise, ca un disclamer a propos de ce urmeaza, incerc, iaca, sa vand ceva de pe site-ul Somproduct. Pe site sunt niste generoase reduceri in campania Summer Sale. Am remarcat aici un frumos fotoliu de rattan, un fotoliu extensibil extrem de placut si modern, o canapea galbenascaune cu iz scandinav. Produsele sunt frumoase, nimic de zis, este o alternativa cocheta, si mai high class la marea mea dragoste, Ikea.

Pe mine ma preocupa insa mobilierul destinat copiilor, mai precis posibilitatile de acomodare intr-o singura camera de dimensiuni reduse a doi copii mici, care trebuie sa si doarma dar sa se si joace in acelasi spatiu. Intrucat paturile suprapuse clasice imi repugna din vreo conditionare mintala produsa in copilarie, poate intr-o tabara, alternativele la care m-am oprit sunt urmatoarele:

  • Patut din lemn de pin Laura, cu mentiunea ca salteaua patutului aflat mai aproape de podea este subtire si nu stiu cat de comfortabila;
  • Patut din lemn masiv Tomy, care este paralel cu campania lor, dar asta e, pe mine ma preocupa subiectul acesta;
  • si idem, pat Topo, care e extrem de scump, dar are un design minunat!

O alta varianta la care cuget este folosirea unui pat rabatabil pe perete, de tipul Vertical Space, care, atunci cand nu este utilizat, se strange intr-un dulap cu latimea de doar 42 cm. Ar fi o economie buna de spatiu care poate fi astfel folosit pentru joaca. Mai trebuie insa sa ma interesez cat de facila este operarea unui astfel de pat de catre un copil, daca exista sisteme de siguranta care sa impiedice, la o adica, sa ii cada in cap, etc.

Acestea sunt gandurile mele de azi, conectate oarecum la campania Somproduct. Spor si inspiratie!