Rochita rosie

Cine are copii, stie. Odata cu Sarbatorile, incep evenimente de sezon specifice, confectionat de globuri la gradinita, concurs de dans, serbare cu Mos, petrecere cu staif la mami sau tati la serviciu pt pitici, etc. In traducere libera, zilnic e ceva de facut pentru activitatile celui mic- de la dus la gradinita cutii, sticle de iaurt care sa ia mai apoi forma de om de zapada, sau lingura de lemn, sau panglici, la cautat costum national pentru concurs, cadoul pe care sa il inmaneze Mosul si tinute de serbare in tematica trasata. Cu costumul de dans am avut mare noroc, l-am gasit cu greu, scump, dar cand sa il comand, s-a anulat concursul, dintr- un motiv extrem de actual, care te ia cu tremurici, sala in care urma sa aiba loc manifestarea nu are aviz PSI.

Prin urmare, urmatorul quest a constat in rochite pentru serbare, una neaparat rosie, ca asa vor fi imbracate toate fetitele din grupa ei la gradinita. Ei bine, n-as fi crezut ca e atat de greu de gasit o rochita rosie! Poate este cererea mare in perioada asta, poate e o culoare iesita din trend, pentru ca mai toti producatorii folosesc anul acesta niste tonuri extrem de triste pentru copilasi, griuri, bejuri, grejuri, nuante metalizate, in fine, asa e moda. Iata si lista mea scurta de variante, iar la sfarsit, castigatoarea:

La H&M am gasit trei variante: una spectaculoasa, dar fara maneci, una draguta dar cam anosta, una care parca nu se preta totusi pentru o serbare, desi avea manecuta lunga, asa cum imi setasem criteriul initial de cautare. hmprod2

 

 

 

 

 

 

Danina Line, brand romanesc de la care am tot cumparat in decursul timpului, are din pacate tot rochite in culori inchise, iar multe nici nu mai sunt pe stoc. daninaTotusi, am comandat pentru cea mica o rochita si cateva body-uri cu maneca lunga, preturi bune, culori frumoase, material de calitate, acesta si acesta, ca doar si ea trebuie sa fie cocheta.

Zara, dupa parerea mea, chiar bate recordul la tristete. Rochii indoliate, fetite palide, accesorii si mai triste. Cumpar de obicei de la ei, dar de data asta, o singura rochita rosie, si aceea cam inchisa, desaturata, nu mi-a placut.

 

 

 

body

 

 

 

 

 

 

 

Mi-am mai aruncat un ochi pe magazinul Lilutesa, imi place nebunia de culori de acolo, categoric la polul opus fata de Zara. Nu am cumparat, pentru ca indicatiile erau -rochita rosie-… procentul de rosu trebuia sa fie covarsitor, iar creatiile lor par oricum mai potrivite pentru un anotimp cald. Dar frumoase!

Iar castigatoare estee… si a si venit ieri prin curieer,…..Next online! Cu o rochita foarte simpatica, un material cu bube, cum spune fata, sunt incantata de alegere. Deocamdata! Nu stiu daca voi pali cand le voi vedea pe celelalte mandre de la gradi invesmantate poate mai inspirat. Eu una, m-am straduit…next